Raamdecoratie op maat Saasveld

Zoekt u raamdecoratie die aan al uw wensen voldoet? Professioneel gemaakt en vakkundig gemonteerd? U heeft bij ons een zeer ruime keuze. We komen graag vrijblijvend bij u langs om met u mee te denken en van goed advies te voorzien. Indien u wenst, maken we vooraf een moodboard. Met een dergelijke collage krijgt u een goed beeld van het mogelijke eindresultaat.

Al jarenlang mogen wij als woon- en projectstoffeerder de raambekleding bij particulieren en bedrijven verzorgen. Onze collectie bevat stoffen die uitsluitend bij ons verkrijgbaar zijn. En wilt u echt iets bijzonders? Iets ‘out of the box’? Ook die stoffen vindt u in ons assortiment

De mogelijkheden die wij bieden op het gebied van raambekleding zijn eindeloos. Of het nou gaat om natte ruimtes, afwijkende raamtypes of elektronische bediending … wij hebben overal een oplossing voor.

Ruepert raamdecoratie

  • Zeer ruime keuze
  • Van inmeten tot montage
  • Persoonlijk service
  • Jarenlange ervaring
  • Ook projectstoffering

 

Ook raamdecoratie kunststof kozijnen

Heeft u aluminium of kunststofkozijnen? Uiteraard is boren dan niet wenselijk en vaak ook niet mogelijk. Ruepert Stoffering biedt echter tal van oplossingen om de door uw gewenste raamdecoratie toch te realiseren. Op deze pagina vindt u bij elke type raambekleding exact wat de mogelijkheden zijn voor aluminium en kunststofkozijnen, maar ook voor afwijkende ramen zoals dak- kiep -en boogramen.

 

Vitrages en gordijnen op maat

Een prachtig eindresultaat behaalt u met kwaliteitsstoffen en professioneel maakwerk. Hieronder leest u alles over de mogelijkheden die wij bieden met betrekking tot vitrages en gordijnen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Overgordijnen
  • Gordijnen verduisterend
  • Gordijnen semi-transparant (Inbetweens)
  • Vitrage gordijnen

 

Overgordijnen

Met overgordijnen creëert u sfeer en privacy in uw leef- of werkruimte. Het heeft daarnaast een isolerende werking en gunstig effect op de akoestiek. Ruepert Stoffering komt graag vrijblijvend langs om samen met u naar de meest geschikte oplossing te kijken. Of u nu donkere gordijnen, dim-out gordijnen of glanzend gordijnen zoekt, bij ons vindt u gegarandeerd de raambekleding die voldoet aan al uw wensen.

Gordijnen verduisterend

Indien u de mogelijkheid wilt hebben om een ruimte geheel te verduisteren, biedt Ruepert u de optie van verduisterende gordijnen. Ideaal voor slaapkamers, hotelkamers en kantoorruimtes waar gewerkt wordt met visuele media-middelen.

Inbetweens

Inbetweens bieden met hun semi-transparante stoffen een perfecte oplossing voor degenen die privacy willen, maar ook voldoende daglicht. De luchtige en sierlijke uitstraling van deze semi-transparante gordijnen, geeft elke ruimte iets elegants.

Vitrage gordijnen

Met vitrage filtert u het daglicht op een prachtige manier. Daarnaast voorkomt u overdag inkijk van buitenaf. Ruepert biedt verschillende vitrage-stoffen zodat u altijd iets vindt dat aan uw wensen voldoet. Van klassieke effen stoffen tot moderne vitrage met motief.

 

Verschillende gordijnplooien

Als deskundig stoffeerder maken wij op vakkundige wijze de door u gewenste gordijnplooi. Plooien hebben effect op de akoestiek, uitstraling en isolatie. Wilt u weten wat het ideale aantal plooien is voor uw situatie? Of de enkele, dubbele plooi of wave-plooi het meest geschikt is? Vraagt u ons gerust om advies!

Wanneer u gordijnen bestelt, kunnen wij dit vakkundig voor u inmeten zodat alles dadelijk naadloos aansluit op uw vloer, plafond en raamkozijnen.

 

Jaloezieën

Jaloezieën worden ook wel horizontale lamellen genoemd. Wij hebben een ruim assortiment kunststof, aluminium en houten jaloezieën. Geheel op maat gemaakt. En laat u zich vooral niet tegenhouden vanwege een aluminium of kunststof kozijn. Ook hier kunnen jaloezieën tegenwoordig prima geplaatst worden, zonder dat er in het kozijn geboord hoeft te worden. Hiertoe zijn speciale systemen ontwikkeld die zowel voor vaste kozijnen als draaikiepramen geschikt zijn.

Wij zien dat houten jaloezieën zeer geliefd zijn als raambekleding in woonruimtes. Vooral wanneer er een landelijke of meer klassieke woonstijl wordt toegepast. Aluminium en zwarte jaloezieën passen uitstekend bij de industriële woonstijl. Maar ook bij kantoren of andere soorten bedrijfsruimtes waar een modern interieurdesign wordt gehanteerd.

 

Plissé-gordijnen

Plissé-gordijnen zijn populair. Zowel de enkele plissé als de dupli-plissé wordt vaak toegepast in leef- en werkruimtes.
Wij bieden u alle denkbare opties. Een enkele of een dubbele laag stof? Handmatige of elektrische bediening? Een transparante of verduisterende stof? Ruepert Stoffering kan aan elke wens voldoen. Ook leveren wij het “top down bottom up”-systeem waarbij u de keuze heeft om zowel de onder- als bovenkant van uw raam onbedekt te laten.

Wij kunnen zelfs plisségordijnen maken die geschikt zijn als raamdecoratie voor erkers, dakramen, lichtkoepels, serres en kantel-kiepramen. En zonder te schroeven of te boren, zijn plissés ook toe te passen op aluminium en kunststof kozijnen. Daarvoor gebruiken we speciale klemsystemen of plak- en magneetstrips.

 

(Duo) Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn zeer functioneel. Duo rolgordijnen bieden bovendien extra speelruimte om uw inkijk en lichtinval te regelen. Duo rolgordijnen worden ook wel facetlight of roljaloezie genoemd. Dat laatste omdat de functionaliteit van een jaloezie gecombineerd wordt met de uitstaling van een rolgordijn.

Een duo rolgordijn bestaat uit verschillende banen stof. Hierbij wordt een transparante stof gecombineerd met een semi-transparante of verduisterende stof. Door middel van een koord of ketting worden de banen langs elkaar bewogen. Zo bepaalt u zelf hoeveel licht en privacy u binnenlaat.

Ruepert Stoffering biedt ruime keuze wat betreft stoffen en systeemkleuren. Zo vindt u altijd een (duo) rolgordijn dat perfect past bij het interieur van uw woon- of bedrijfsruimte. Vakkundig maken wij het rolgordijn op maat, zodat het mooi aansluit op uw kozijn. Als raamdecoratie voor deuren zijn rolgordijnen bovendien erg praktisch.

Tegenwoordig zijn montagesystemen beschikbaar waardoor rolgordijnen ook gebruikt kunnen worden voor aluminium en kunststof kozijnen, zonder dat hierin geboord dient te worden.

 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven een comfortabele sfeer aan de leefruimte. Het is een populaire vorm van raambekleding. Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden. Zowel qua kleur, motief, stoftype als afwerking. Of u nu een vouwgordijn van een transparante, semi-transparante of verduisterende stof wenst, juist wel of geen baleinen wilt, een volant wilt toevoegen… leg uw wensen aan ons voor en wij gaan ermee aan de slag.

Heeft u kunststof of aluminium kozijnen? Geen probleem. Ook dan zijn vouwgordijnen in de meeste gevallen mogelijk zonder dat het kozijn beschadigd raakt. Boren in het kozijn wordt in dit geval voorkomen door toepassing van specifieke systemen. Zoals klemsteunen, plakstrips of magneetstrippen.

 

Lamellen (verticaal)

Wist u dat er tegenwoordig veel mogelijk is op het gebied van lamellen? Zo kunt u naast de traditionele kunststof variant ook kiezen voor aluminium lamellen. Beide zijn bovendien geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.
Ook vindt u in ons aanbod lamellen van textiel. Dit geeft u nóg meer designmogelijkheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor lamellen van transparante en verduisterende kwaliteit.

Lamellen staan prachtig bij grote raampartijen zoals schuifpuien. Maar wist u dat ze ook geschikt zijn voor afwijkende raamsituaties? Denk hierbij aan boog-, trapezium- of toogramen.

 

Paneelgordijnen

Zoekt u raamdecoratie voor een groot raam? Overweeg dan ook zeker paneelgordijnen!
Dit type raambekleding past daar uitstekend bij! De strakke uitstraling past ook prima bij bedrijfsruimtes of de industriële interieurstijl. Daarnaast kunnen paneelgordijnen prachtig dienstdoen als roomdividers.
Ruepert Stoffering biedt oneindig veel mogelijkheden. U kunt kiezen uit verduisterende, semi-transparante, brandvertragende en schimmelwerende panelen. Daarmee zijn de gordijnen dus ook geschikt voor natte ruimtes of gelegenheden waar hygiëne belangrijk is. Denkt u bijvoorbeeld aan de horeca.

Paneelgordijnen zijn geliefd vanwege hun uitstraling en variatiemogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor de ‘Japanse paneelgordijnen’. Hierbij worden horizontale baleinen, verdeeld over de panelen, bevestigd. Of wat te denken van het combineren van meerdere stoffen binnen één paneel?

Wij denken graag met u mee over de ideale oplossing. Breng een bezoekje aan onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak zodat wij op locatie de situatie kunnen bekijken en een vrijblijvende offerte kunnen maken.