Vloerbedekking Saasveld

U zoekt een vloer waar u jarenlang plezier van heeft? Dankzij de kwaliteit, uitstraling en een vakkundige legging? Wij hebben een ruim assortiment vloeren. Van PVC tot laminaat en van tapijt tot vinyl. Daarbinnen heeft u alle mogelijkheden op het gebied van kleur en afwerking. Wat te denken van een stijlvolle visgraatvloer met een bies? Of een natuurgetrouwe laminaatvloer die niet van echt natuursteen te onderscheiden is?

Vakmanschap en service
Al jaren leggen wij de prachtigste vloeren voor particulieren en zakelijk klanten of als onderdeel van onze projectstoffering. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u van professioneel styling-advies te voorzien en u nieuwe vloer deskundig te leggen. U bent altijd welkom in onze showroom, maar wij komen ook graag vrijblijvend bij u langs. En als u dat prettig vindt, maken we een moodboard. Met deze collage krijgt u een nog beter beeld van het mogelijke eindresultaat.

Service betekent bij ons dat we écht de tijd voor u nemen. En dat wij van A tot Z alles voor u verzorgen. Van het nauwkeurig inmeten zodat u nooit te veel of te weinig besteld, tot het deskundig leggen van uw vloer.

Ruepert vloeren

 • Vakkundig gelegd
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke service
 • Ook projectstoffering

 

Vloerbedekking voor woning- en bedrijfsinrichting

Voor elk type ruimte hebben wij een geschikte vloer. De mogelijkheden zijn eindeloos en graag delen wij onze kennis met u om samen tot de beste oplossing te komen. Zo koopt u een vloer die qua stijl en kwaliteit voldoet aan al uw wensen. Wilt u graag dat wij vrijblijvend langskomen om met u mee te denken over de beste vloeroplossing? Bel ons gerust voor het maken van een afspraak.


Navigeer naar:

Laminaat

PVC-vloeren

Tapijt

Vinyl

 

 

Laminaat

Laminaat is al jaren geliefd dankzij de veelzijdigheid en voordelen die deze vloer te bieden heeft. Bovendien is de prijskwaliteit-verhouding erg gunstig. Het is de perfecte vloer voor zowel leef- als werkruimtes dankzij het feit dat het onderhoudsvriendelijk, kras- en slijtvast is. Daarnaast is laminaat bijzonder geschikt voor mensen die last hebben van allergieën of astmatische aandoeningen.

Laminaat is bijna voor elke ondergrond geschikt, ook in combinatie met vloerverwarming. En wist u dat er ook laminaat voor natte ruimtes bestaat? Wanneer u een laminaatvloer in uw keuken, badkamer of toilet wenst, is dat dus geen enkel probleem.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel qua kleur, afwerking, houtpatroon als paneelbreedtes. U vindt altijd een laminaat dat past bij uw woonstijl. Immers, de variatie in houtkleuren zijn enorm. Of u nu licht of donker laminaat wilt. Daarnaast heeft u keuze uit diverse structuren, zoals nerfstructuren en V-groeven. En dan hebben we het nog niet over de finish gehad zoals de populaire whitewash en greywash.

Rupert Stoffering levert ook laminaatvloeren die lijken op een echte betonnen of natuurstenen vloer. Tegenwoordig bestaat er bovendien laminaat dat lijkt op een authentieke houten of betegelde vloer. Deze zijn bijna niet te onderscheiden van vloeren die gemaakt zijn van natuurlijke materialen.

Daarnaast heeft u de keuze uit diverse paneelbreedtes, waardoor er eigenlijk voor elke interieurstijl een passende vloer te vinden is. Ruepert denkt graag met u mee!

 

Levensduur laminaat

In verhouding tot andere vloertypes is laminaat behoorlijk krasbestendig. De laminaatvloeren van Ruepert Stoffering beschikken over een goede toplaag met een hoge beschermende werking, zodat u lang kunt genieten van uw vloer. Uiteraard kunnen zware of zeer scherpe voorwerpen wel krassen veroorzaken op een laminaatvloer, maar deze zijn goed te verhelpen. Er zijn namelijk verschillende vulmiddelen beschikbaar waarmee u lichte beschadigingen kunt herstellen. En mocht er onverhoopt een grotere beschadiging ontstaan, dan kunt u een paneel vervangen. Bovendien kunt u veel slijtage voorkomen door gebruik te maken van meubelviltjes onder poten van onder meer kasten, stoelen en tafels.

De voordelen van laminaat op een rij:

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Ideaal bij astma of allergieën
 • Kras- en slijtvast
 • Eindeloos veel mogelijkheden
 • Ook geschikt voor natte ruimtes
 • Geschikt voor vloerverwarming

Wilt u graag advies? U bent van harte welkom in onze showroom, maar neemt u ook  gerust contact op om een afspraak met ons te maken op locatie. Dan komen wij vrijblijvend langs en denken met u mee over de beste vloer-oplossing voor uw ruimte.

 

(Visgraat) PVC-vloeren

In razend tempo is de PVC-vloer populair geworden. Niet vreemd gezien de vele voordelen die dit type vloer biedt. Deze vloer is enorm strak te leggen, vochtbestendig en heeft een zeer lange levensduur. In vergelijking met andere harde vloersoorten is PVC behoorlijk kras- en slijtvast.

Een PVC-vloer is zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling. En doordat deze vloer intensief gereinigd kan worden, is hij ideaal voor ruimtes waar hygiëne belangrijk is.
De geluiddempende werking maakt de vloer bovendien zeer geschikt voor trappen, appartementen en kantoren.

Naast deze voordelen biedt een PVC-vloer ook nog volop keus in dessin, structuur en kleur.

 

Visgraat PVC-vloer

Bijzonder stijlvol is de visgraat PVC-vloer. Hiermee verkrijgt u de luxe uitstraling van de klassieke visgraat parketvloer, maar dan met de voordelen van PVC. Een parketvloer is immers niet geluiddempend en behoeft aardig wat onderhoud.
Bij ons heeft u bovendien de mogelijkheid tot het leggen van een bies. Een extra accent dat uw vloer en ruimte nét dat beetje extra karakter geeft.

 

PVC-vloer in hout-, plavuizen- en betonlook

Kiest u voor een PVC-vloer dan heeft u oneindig veel mogelijkheden Wij hebben zelfs PVC-vloeren die lijken op een natuurgetrouwe houten, betonnen of plavuizenvloer. Er is dan ook voor elke interieurstijl een passende PVC-vloer te vinden. Van een landelijke tot industriële woonstijl en van een vintage tot retro interieur.

De voordelen van een PVC-vloer op een rij:

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Geluiddempend
 • Ideaal bij astma of allergieën
 • Kras- en slijtvast
 • Eindeloos veel mogelijkheden
 • Geschikt voor natte ruimtes
 • Geschikt voor vloerverwarming

 

Tapijt

Tapijt is comfortabel en geeft een ruimte direct een sfeervolle uitstraling. Ruepert Stoffering heeft zo’n ruim assortiment dat voor elke wens een geschikt tapijt te vinden is. Niet alleen qua textuur, dessins en textuur, maar ook qua eigenschappen. Denk aan tapijt dat gecombineerd kan worden met vloerverwarming. Of tapijt dat geschikt is voor zwenkwielen en daarmee ideaal voor kantoorruimtes. Ook antistatisch of brandvertragend tapijt behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard kunt u ook voor vloerkleden en karpetten bij ons terecht.

 

Van vloerbedekking woonkamer tot tapijt woonkamer

Het comfort dat tapijt biedt is groot. Het voelt altijd warm aan, ook in de koudere maanden. Daarnaast biedt het veiligheid. Niet alleen is er nauwelijks slipgevaar, ook loopt men minder kans op letsel bij een val. De verende eigenschap van tapijt is bovendien erg prettig voor gewrichten. En tot slot is het sterk geluiddempend. Deze factoren maken dat men nog altijd graag tapijt op trappen legt.

 

Tapijt voor kantoor, horeca of bedrijfsruimte

Door het intensieve gebruik heeft tapijt in bedrijfsruimtes vaak meer te verduren dan in woningen. Daarnaast kunnen specifieke (veiligheids)eisen een rol spelen. Afhankelijk van de branche kan het bijvoorbeeld belangrijk zijn dat het tapijt een hoge slijtvastheid heeft of brandvertragend werkt. Verminderde kans op vlekvorming of hygiëne aspecten kunnen eveneens een criterium zijn.

Het begint allemaal bij de keus van het type pool. Waar laagpolig tapijt in de meeste gevallen geschikter is voor kantoorruimtes, is hoogpolig tapijt dankzij de akoestische eigenschap juist weer een betere optie voor een hotel.
Vervolgens bepalen de textielsoort, de weeftechniek, de rug, de ondervloer en de legmethode welke andere eigenschappen het tapijt u biedt.

Ruepert Stoffering denkt graag met u mee en kan aan de hand van stalen laten zien welke mogelijkheden wij allemaal in huis hebben.

De voordelen van tapijt op een rij:

 • Comfortabel
 • Sfeervolle uitstraling
 • Nauwelijks slipgevaar
 • Geluiddempend
 • Prettig voor gewrichten
 • Isolerend

 

Vinyl

Wist u dat er naast kamerbreed vinyl ook vinyltegels en vinylstroken verkrijgbaar zijn? Samen met de grote keuze in kleur en dessin, biedt dit nog meer styling mogelijkheden. Ook zijn er een anti-slipvarianten verkrijgbaar. Ideaal bij verhoogd valgevaar, zoals de trap. Maar ook in natte ruimtes zoals de badkamer.
Naast de grote keuze in kleur en patronen, is er bovendien de optie voor een specifieke ‘look’. Bijvoorbeeld vinyl dat oogt als een betonvloer, houten vloer of plavuizen.

Vinyl is een relatief zachte kunststof. Dat geeft het een verende werking en daarmee extra comfort. Vinyl is in verhouding voordeliger dan de meeste andere types vloerbedekking. Doordat het wel massa’s mogelijkheden biedt qua uitstraling, is het een perfect alternatief voor wie een prachtige vloer maar budgetvriendelijke vloer zoekt.

De voordelen van vinyl op een rij:

 • Krasvast
 • Geluiddempend
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Ruime keuze
 • Relatief voordelig
 • Geschikt voor natte ruimtes